ΑΦΙΣΕΣ - ΕΝΤΥΠΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ |
Εκτύπωση Σελίδας Αποστολή σελίδας Προσθήκη στα αγαπημένα Χάρτης Ιστοχώρου
Κίκων tours... Το καλό ταξίδι είναι δική μας υπόθεση...
Αρχική » Ταξίδια » Εκδρομές στην Ρουμανία » Χριστούγεννα στο ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ & Καρπάθια 4μ
Χριστούγεννα στο ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ & Καρπάθια 4μ - 4 Ημέρες
Χριστούγεννα στο ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ & Καρπάθια 4μ
Τιμή: 215 € 215 €
Μεταφορά: Οδικώς
Διατροφή: Ημιδιατροφή
Αναχωρήσεις: 23/12
Κατεβάστε το αρχείο  (685.0 KB)   

Εκτυπώστε το
Αποστολή σελίδας Αποστολή σελίδας

Περιγραφή

…μια υπέροχη Χριστουγεννιάτικη εκδρομή, που σας τη συνιστούμε ανεπιφύλακτα!

 

Χριστούγεννα στην κοιλάδα της Πράχωβας & τα Καρπάθια

Σινάϊα,  Μπρασώβ &  Βουκουρέστι

23-26 Δεκεμβρίου 2017     

ΡΟΥΜΑΝΙΑ       

Συγκέντρωση στη στοά Επιμελητηρίου το πρωί & αναχώρηση στις 06:00 για τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα Ορμένιου. Έλεγχος συνόρων και είσοδος στη Βουλγαρία. Στάση καθοδόν για καφέ. Γεύμα ατομικά στο πανέμορφο Βελίκο Τάρνοβο (δεύτερη πρωτεύουσα της Βουλγαρίας στην ιστορία της).  Είσοδος στη Ρουμανία από τη γέφυρα της φιλίας στο Δούναβη. Συνεχίζουμε για Βουκουρέστι. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο & δείπνο σε μπουφέ. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 24.12.2017.

Πρόγευμα, στη συνέχεια αναχώρηση στις 07:15, διασχίζοντας την κοιλάδα Πράχωβα, άφιξη  στην Σινάϊα, (φημισμένο κέντρο θερινών και χειμερινών διακοπών). Επίσκεψη στο πανέμορφο μοναστήρι του Καντακουζηνού και τα θερινά ανάκτορα του Κάρολου “PELES’’. Αναχωρούμε στη συνέχεια για να επισκεφθούμε την πόλη στολίδι της Ρουμανίας το Brasov. Περιήγηση στην παλιά πόλη, στα τείχη και στην Μαύρη Εκκλησία. Γεύμα ατομικά.  Χρόνος ελεύθερος για αγορά. Αναχώρηση για το Βουκουρέστι. Άφιξη αργά στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο σε μπουφέ & διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 25.12.2017.  ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε χαλαρά την ξενάγηση μας στην πόλη με το πούλμαν. Στην περιήγησή μας θα δούμε: την αψίδα του Θριάμβου που είναι εμπνευσμένη από αυτή του Παρισιού , το παλάτι της Βουλής, χτισμένο από τον Τσαουσέσκου. Το παλάτι είναι το δεύτερο σε μέγεθος δημόσιο κτίριο του κόσμου μετά το Πεντάγωνο. Επίσης στην περιήγηση μας, θα θαυμάσουμε το Αντενέουμ, το πιο φημισμένο μέγαρο μουσικής της χώρας, τα ανάκτορα της βασιλικής οικογένειας, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο και την Ελληνική Εκκλησία που θυμίζει Παρθενώνα. Στάση για καφέ στο ιστορικό κέντρο. Θα καταλήξουμε σε Εμπορικό κέντρο για αγορές και γεύμα ατομικά. Ξεκούραση στο ξενοδοχείο μας. Χριστουγεννιάτικο δείπνο & τελευταία έξοδος στο ιστορικό κέντρο. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 26.12.2017.

Πρόγευμα και στη συνέχεια  αναχώρηση στις 08:00 για επιστροφή. Διέλευση συνόρων από τη «γέφυρα της Φιλίας» του Δούναβη . Από εκεί άφιξη στο πανέμορφο Βελίκο Τάρνοβο(δεύτερη πρωτεύουσα της Βουλγαρίας στην ιστορία της). Ελεύθερος χρόνος εδώ για μικρή περιήγηση και φαγητό ατομικά. Αναχώρηση για επιστροφή, άφιξη στα σύνορα Ορμενίου και είσοδος στην Ελλάδα.                       ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

                                                                            

ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 215€,            ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 260€, ΠΑΙΔΙ ΩΣ 12 ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ:180€

Περιλαμβάνονται:

* Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο. * Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο HOTEL RIN GRAND 4* στο Βουκουρέστι. * Τρία(3) προγεύματα σε μπουφέ. * Δύο(2) δείπνα σε μπουφέ. *Χριστουγεννιάτικο δείπνο. * Έμπειρο Αρχηγό του γραφείου συνοδό. * Φ.Π.Α Εντός. * Ταξιδιωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής  με την Generally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 75 ετών)

Δεν περιλαμβάνονται:

* Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. *Εισόδους μουσείων & προαιρετικές διασκεδάσεις. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά.

 

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις.

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ: Δράμα 02:15, Καβάλα-Σημαίες 03:00 Ξάνθη-π.Αγροτική 03:50 Κομοτηνή-Δημαρχία 04:45 ,

Σουφλί-ΚΤΕΛ 07:00, Διδ/χο-Αεροπλάνο 07:15,Ορεστιάδα-καφέ Ζησάκης 07:55

 

      ΚΙΚΩΝ TOURS Βενιζέλου 68 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

              Τηλέφωνα: 25510-25455,25338,88270  www.kikon.gr kikon@otenet.gr & info@kikontours.gr« Πίσω   Επάνω

ΚΙΚΩΝ TOURS - ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 68 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ | Τηλ: 25510-25455, 25338, 88270, Fax: 25510-34755