ΑΦΙΣΕΣ - ΕΝΤΥΠΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ |
Εκτύπωση Σελίδας Αποστολή σελίδας Προσθήκη στα αγαπημένα Χάρτης Ιστοχώρου
Κίκων tours... Το καλό ταξίδι είναι δική μας υπόθεση...
Αρχική » Ταξίδια » Εκδρομές στην Ρουμανία » Αγίου Πνεύματος & πάλι special ΡΟΥΜΑΝΙΑ! 4μ
Αγίου Πνεύματος & πάλι special ΡΟΥΜΑΝΙΑ! 4μ - 4 Ημέρες
Αγίου Πνεύματος & πάλι special ΡΟΥΜΑΝΙΑ! 4μ
Τιμή: 195 € 195 €
Μεταφορά: Οδικώς
Διατροφή: Ημιδιατροφή
Αναχωρήσεις: 2/6
Κατεβάστε το αρχείο  (267.0 KB)   

Εκτυπώστε το
Αποστολή σελίδας Αποστολή σελίδας

Περιγραφή


Αγίου Πνεύματος στη  ΡΟΥΜΑΝΙΑ

…με πιο πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει εκτός του Βουκουρεστίου και την ημερήσια εκδρομή στα Καρπάθια την παλιά πρωτεύουσα της Βλαχίας Τιργκόβιστε

  2 - 5 Ιουνίου 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02.06.2017.KM 694 

Συγκέντρωση στη στοά Επιμελητηρίου(καφέ Θεόφιλος) το πρωί στις 07:00 & αναχώρηση για τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα Ορμένιου. Έλεγχος συνόρων και είσοδος στη Βουλγαρία. Στάσεις καθοδόν για καφέ και γεύμα. Στάση στο πανέμορφο Βελίκο Τάρνοβο, (δεύτερη πρωτεύουσα της Βουλγαρίας στην ιστορία της). Είσοδος στη Ρουμανία από τη γέφυρα της φιλίας στο Δούναβη. Συνεχίζουμε για Βουκουρέστι τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με το ιστορικό κέντρο της πόλης. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 03.06.2017.KM 380

Πρόγευμα και στη συνέχεια αναχώρηση 07:00 για  τα θρυλικά Καρπάθια διασχίζοντας την κοιλάδα Πράχωβα, άφιξη στην Σινάϊα, (φημισμένο κέντρο θερινών και χειμερινών διακοπών). Επίσκεψη στο πανέμορφο μοναστήρι του Καντακουζηνού και τα θερινά ανάκτορα του Κάρολου “PELES. Ακολούθως θα επισκεφθούμε τον Πύργο του δράκουλα, στη πόλη Μπραν. Θα καταλήξουμε στην πόλη-στολίδι της Ρουμανίας το Brasov. Περιήγηση στην παλιά πόλη, στα τείχη και στην Μαύρη Εκκλησία. Επίσης μπορείτε να ανεβείτε με το τελεφερίκ στο λόφο ΤΑΜΠΑ ώστε να  έχετε μια πανοραμική θέα της πόλης. Χρόνος ελεύθερος για αγορά. Γεύμα ατομικά. Αναχώρηση για το Βουκουρέστι. Άφιξη στο ξενοδοχείο, δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 04.06.2017

Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε στις 08:30 για περιήγηση στην πόλη: Θα δούμε το Ορθόδοξο Ρουμάνικο Πατριαρχείο. Την Ελληνική Εκκλησία που θυμίζει Παρθενώνα. Θα επισκεφθούμε το Μουσείο του χωριού, που είναι μοναδικό στο είδος του και δείχνει την αρχιτεκτονική από όλες της περιοχές της χώρας. Θα επισκεφτούμε για να θαυμάσουμε το Αντενέουμ, το πιο φημισμένο μέγαρο μουσικής της χώρας. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στα ανάκτορα της βασιλικής οικογένειας, την Αψίδα του θριάμβου που είναι εμπνευσμένη από αυτή του Παρισιού, καθώς και το παλάτι της Βουλής, χτισμένο από τον Τσαουσέσκου & δεύτερο σε μέγεθος δημόσιο κτίριο του κόσμου μετά το Πεντάγωνο. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την παλιά πρωτεύουσα της χώρας Ταργκόβιστε. Είναι χτισμένη στη δεξιά όχθη του ποταμού Ιαλόμιτσα στους πρόποδες των νότιων Καρπαθίων. Το Τιργκόβιστε, μια από τις σημαντικότερες πόλεις της Βλαχίας δεν είναι γνωστό πότε ιδρύθηκε αλλά υπήρξε πρωτεύουσα του πριγκιπάτου της Βλαχίας από το 1396 μέχρι το 1714 όταν και αντικαταστάθηκε από το Βουκουρέστι πέφτοντας σε παρακμή. Περιήγηση στην πόλη & γεύμα ατομικά.

Επιστροφή και ξεκούραση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ  δείπνο σε μπουφέ και έξοδος για τελευταία φορά στο ιστορικό κέντρο. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 05.06.2017.KM 694

Πρόγευμα και στη συνέχεια  αναχώρηση για επιστροφή. Διέλευση συνόρων από τη «γέφυρα της Φιλίας». Από εκεί δια μέσω του Βελίκο Τάρνοβο (φαγητό ατομικά καθ’ οδών) άφιξη στα σύνορα Ορμένιου και είσοδος στην Ελλάδα.                                                                                                      ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ


ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ   ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 195       ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : 240

Περιλαμβάνονται:


* Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο. * Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο 4*plus RIN GRAND  * Τρία (3) προγεύματα. * Τρία (3) δείπνα σε μπουφέ. * Ξεναγό. * Φ.Π.Α Εντός. *Ασφάλεια Ατομικής & Αστικής Ευθύνης .

Δεν περιλαμβάνονται:

* Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. *Εισόδους μουσείων & προαιρετικές διασκεδάσεις. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά.

 

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις.

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ Καβάλα 04:30(σημαίες) Ξάνθη 05:20(Αγροτική) Κομοτηνή 06:10(Δημαρχία), ΣΟΥΦΛΙ 07:50(ΚΤΕΛ) ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ:08:10(Αεροπλάνο) ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 09:00(καφέ Ζησάκη μετά τη στάση)


ταξίδια ΚΙΚΩΝ

Τηλ:25510-25455, 25338, 88270 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

www.kikon.gr    kikon@otenet.gr & info@kikontours.gr« Πίσω   Επάνω

ΚΙΚΩΝ TOURS - ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 68 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ | Τηλ: 25510-25455, 25338, 88270, Fax: 25510-34755