ΑΦΙΣΕΣ - ΕΝΤΥΠΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ |
Εκτύπωση Σελίδας Αποστολή σελίδας Προσθήκη στα αγαπημένα Χάρτης Ιστοχώρου
Κίκων tours... Το καλό ταξίδι είναι δική μας υπόθεση...
Αρχική » Ταξίδια » Ταξίδια στην Ευρώπη » ΟΧΡΙΔΑ Όσιος Ναούμ,Στρούγκα,Μοναστήρι 3μ 1/9
ΟΧΡΙΔΑ Όσιος Ναούμ,Στρούγκα,Μοναστήρι 3μ 1/9 - 3 Ημέρες
ΟΧΡΙΔΑ Όσιος Ναούμ,Στρούγκα,Μοναστήρι 3μ 1/9
Τιμή: 130 € 130 €
Μεταφορά: Οδικώς
Διατροφή: Πλήρης διατροφή
Αναχωρήσεις: 1/9
Κατεβάστε το αρχείο  (492.5 KB)   

Εκτυπώστε το
Αποστολή σελίδας Αποστολή σελίδας

Περιγραφή

 

Ένας νέος προορισμός που προσφέρει πολλά και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Μην τη χάσετε! Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή! Θέσεις περιορισμένες!

 

Εκδρομή στη λίμνη Οχρίδας & το Μοναστήρι

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ                                                              1 – 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


1η  μέρα  Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017. Αλεξανδρούπολη – Σύνορα Νίκης – Οχρίδα.

Αναχώρηση στις 05:30 από τα Δίκελλα & 06:00 από τη στοά Επιμελητηρίου(καφέ Θεόφιλος). Δια μέσου Εγνατίας  Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, Θεσσαλονίκη για Πτολεμαΐδα και σύνορα Νίκης. Πρώτη στάση και για φαγητό ατομικά ο καθΆ ένας στο ιστορικό κέντρο της πόλης Μοναστήρι(Μπίτολα η σημερινή ονομασία της). Ακολούθως αναχώρηση και άφιξη στον προορισμό μας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση και δείπνο. Το βράδυ αναχώρηση για την πόλη της Στρούγκας για μία πρώτη γνωριμία. Βόλτα στον πεζόδρομο της πόλης και τις όχθες του Δρίνου ποταμού. Επιστροφή. Διανυκτέρευση.

 

2η μέρα Σάββατο  2 Σεπτεμβρίου 2017.  Λίμνη Οχρίδα – Όσιος Ναούμ

Πρωινό  στο ξενοδοχείο μας και ακολουθώντας μια πανέμορφη παραλίμνια διαδρομή θα επισκεφθούμε το μουσείο του νερού(παλαιολιθικός οικισμός) και το Βυζαντινό μοναστήρι του Οσίου Ναούμ, κτίσμα του 10ου μ.Χ. αιώνα με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες του και την μοναδική, πανοραμική θέα του στη λίμνη. Ελεύθερος χρόνος για αγορές σε είδη λαϊκής τέχνης και κοσμήματα που κατασκευάζονται από λέπια ψαριών. Ακολούθως θα πάμε για περιήγηση της γραφικής πόλης της Οχρίδας. Θα δούμε το μεγαλοπρεπές άγαλμα των αδερφών Κυρίλλου και Μεθοδίου των Θεσσαλονικέων, το άγαλμα Οσίου Ναούμ, θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Σοφίας, η οποία σήμερα, λειτουργεί ως μουσείο, το Αρχαίο Ρωμαϊκό Θέατρο, τα παλιά αρχοντικά και τα κάστρα της πόλης.  Φτάνοντας στη πάνω πλευρά της πόλης θα έχουμε μια πανοραμική θέα της περιοχής. Ελεύθερος χρόνος για να περιπλανηθείτε στα γραφικά στενά της παλιάς πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και γεύμα. Το απόγευμα βόλτα στην προκυμαία της πανέμορφης λίμνης και στο πεζοδρομημένο κέντρο της πόλης της Οχρίδας ξανά. Το βράδυ δείπνο με ζωντανή μουσική για διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

 

3η μέρα Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017. Οχρίδα – Επιστροφή στην πόλη μας

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για το ιστορικό κέντρο της παλιά πόλης της Οχρίδας. Προαιρετικά κρουαζιέρα με καραβάκι στα αξιοθέατα της λίμνης. Συγκέντρωση για γεύμα στο ξενοδοχείο μας. Μετά το γεύμα αναχώρηση για την επιστροφή. Διέλευση συνόρων και είσοδος στην Ελλάδα. Στάσεις καθΆ οδών και ανάλογες στάσεις. ¶φιξη στην πόλη μας το βράδυ με τις καλύτερες εντυπώσεις.                                                               ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ  Σε δίκλινο/τρίκλινο:130¤, Μονόκλινο: 160¤

Περιλαμβάνονται:

Μεταφορές με καινούργιο τουριστικό πούλμαν. Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο 4*αστέρων AQUALINA  βαθμοί Booking,  με δύο πρωινά, δύο γεύματα & δύο δείπνα ,το ένα με ζωντανή μουσική. Έμπειρος αρχηγός του γραφείου μας & ντόπιος ξεναγός. ΦΠΑ και ασφάλεια αστική ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται:

Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

 

ταξίδια ΚΙΚΩΝ

Τηλ:25510-25455, 25338, 88270 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

www.kikon.gr        kikon@otenet.gr &  info@kikontours.gr« Πίσω   Επάνω

ΚΙΚΩΝ TOURS - ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 68 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ | Τηλ: 25510-25455, 25338, 88270, Fax: 25510-34755