ΑΦΙΣΕΣ - ΕΝΤΥΠΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ |
Εκτύπωση Σελίδας Αποστολή σελίδας Προσθήκη στα αγαπημένα Χάρτης Ιστοχώρου
Κίκων tours... Το καλό ταξίδι είναι δική μας υπόθεση...
Αρχική » Ταξίδια » Εκδρομές στην Ελλάδα » 28ης ΚΕΡΚΥΡΑ εκδρομή στο νησί των Φαιάκων!
28ης ΚΕΡΚΥΡΑ εκδρομή στο νησί των Φαιάκων! - 4 Ημέρες
28ης ΚΕΡΚΥΡΑ εκδρομή στο νησί των Φαιάκων!
Τιμή: From 175 € 175 €
Μεταφορά: Oδικώς - Ακτοπλοϊκώς
Διατροφή: Ημιδιατροφή
Αναχωρήσεις: 26/10
Κατεβάστε το αρχείο  (1.1 MB)   

Εκτυπώστε το
Αποστολή σελίδας Αποστολή σελίδας

Περιγραφή

…μένουμε Ελλάδα! Μια όμορφη εκδρομή στο νησί των Φαιάκων

ΚΕΡΚΥΡΑ

4 μέρες                            26-29 Οκτωβρίου  2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η Μέρα: Πέμπτη 26.10.2017

Αναχώρηση νωρίς το πρωί στις 06:00 από το γραφείο μας, στάση για  καφέ καθ’ οδόν. Εν συνεχεία μέσω  Μετσόβου, Ιωαννίνων και με ενδιάμεση στάση για φαγητό, άφιξη στην Ηγουμενίτσα, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Κέρκυρα. Αποβίβαση και αναχώρηση για το ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια, ξεκούραση, δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα: Παρασκευή 27.10.2017 

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για ξενάγηση με ξεναγό στην πόλη όπου ξεχωρίζουν το Κανόνι ένα θαυμάσιο τοπίο με την Μονή των Βλαχερνών και το Ποντικονήσι.  Στη συνέχεια θα πάμε στο Αχίλλειο, η μεγάλη έπαυλη της αυτοκράτειρας Ελισάβετ της Αυστρίας, όπου και ξενάγηση. Επιστροφή στην παλιά πόλη με τα γραφικά «καντούνια» της για να επισκεφτούμε την εκκλησία του πολιούχου της Αγίου Σπυρίδωνα. Το μεσημέρι επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και ξεκούραση. Το απόγευμα θα πάμε βόλτα στην πόλη της Κέρκυρας για να περπατήσουμε στα στενά καντούνια της και να απολαύστε τον καφέ σας ή και τα ψώνια σας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η Μέρα: Σάββατο 28.10.2017

Πρόγευμα και ελεύθεροι στην πόλη της Κέρκυρας όπου ξεχωρίζουν η Σπιανάδα με τα καφενεία της, το παλιό φρούριο, η παλιά πόλη, η εκκλησία του Άγιου Σπυρίδωνα, το νέο φρούριο, το αρχαιολογικό μουσείο, το μουσείο του Σολωμού και το ιστορικό μουσείο. Στις 12:00 αναχώρηση για τα Γουβιά όπου οι Βενετοί άραζαν ή επισκεύαζαν τα πλοία τους και την Παλαιοκαστρίτσα, όπου σύμφωνα με την Οδύσσεια βρισκόταν η Σχερία, η χώρα των Φαιάκων και όπου ξεχωρίζει η Μονή της Παλαιοκαστρίτσας με τη θαυμάσια θέα. Γεύμα ατομικά εδώ. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας , με στάση στο εργοστάσιο κουμ-κουάτ. Ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο μας με Κερκυραϊκή βραδιά και διασκέδαση από εμάς!. Διανυκτέρευση.

4η Μέρα: Κυριακή 29.10.2017 

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας νωρίς το πρωί και αναχώρηση για το Φ/Β Επιβίβαση  και απόπλους για Ηγουμενίτσα. Από κει συνεχίζουμε για Γιάννενα & Μέτσοβο όπου και στάση για φαγητό το μεσημέρι. Στη συνέχεια αναχώρηση για επιστροφή με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό & καφέ ατομικά όπου και ενδιαφέρον. Άφιξη στην πόλη μας αργά το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΔΕΚΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΟΓΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 175€, ΣΕ  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: + 45€

Περιλαμβάνονται:

*Μεταφορά με πούλμαν Υπερυψωμένα. *Εισιτήρια Φ/Β Ηγουμενίτσα- Κέρκυρα- Ηγουμενίτσα για πούλμαν και επιβάτες. *Τρείς (3)διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ALBATROS 3* στα Μοραΐτικα με πρόγευμα σε μπουφέ & δείπνο(το ένα Κερκυραϊκή βραδιά). *Περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως το πρόγραμμα. * Μία μέρα Επίσημο ξεναγό. * Ταξιδιωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής ευθύνης  με την Generally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 75 ετών ) .*ΦΠΑ εντός.

Δεν περιλαμβάνονται:

* Εισόδους σε μουσεία κλπ. *Ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.

 

ΑΝΑΧ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Δημαρχία)06:50, ΞΑΝΘΗ(Αγροτική) 07:40, ΚΑΒΑΛΑ (Σημαίες) 08:30

 

ΚΙΚΩΝ TOURS Βενιζέλου 68 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Τηλέφωνα: 25510-25455,25338,88270  www.kikon.gr kikon@otenet.gr info@kikontours.gr« Πίσω   Επάνω

ΚΙΚΩΝ TOURS - ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 68 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ | Τηλ: 25510-25455, 25338, 88270, Fax: 25510-34755