ΑΦΙΣΕΣ - ΕΝΤΥΠΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ |
Εκτύπωση Σελίδας Αποστολή σελίδας Προσθήκη στα αγαπημένα Χάρτης Ιστοχώρου
Κίκων tours... Το καλό ταξίδι είναι δική μας υπόθεση...
Αρχική » Ταξίδια » Εκδρομές στην Ελλάδα » ΚΕΡΚΥΡΑ ...το νησί των Φαιάκων 23/8 Υπερπροσφορα!
ΚΕΡΚΥΡΑ ...το νησί των Φαιάκων 23/8 Υπερπροσφορα! - 4 Ημέρες
ΚΕΡΚΥΡΑ ...το νησί των Φαιάκων 23/8 Υπερπροσφορα!
Τιμή: From 189 € 189 €
Μεταφορά: Oδικώς - Ακτοπλοϊκώς
Διατροφή: Πρωινό
Αναχωρήσεις: 23/8
Κατεβάστε το αρχείο  (1.1 MB)   

Εκτυπώστε το
Αποστολή σελίδας Αποστολή σελίδας

Περιγραφή

Εκδρομή στο νησί των Φαιάκων

ΚΕΡΚΥΡΑ ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ!

4 μέρες            23 – 26 Αυγούστου  2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η Μέρα

Αναχώρηση νωρίς το πρωί στις 05:00 από το γραφείο μας, στάση για  καφέ καθ’ οδόν. Εν συνεχεία μέσω  Μετσόβου, Ιωαννίνων και με ενδιάμεση στάση για φαγητό, άφιξη στην Ηγουμενίτσα, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Κέρκυρα. Αποβίβαση και αναχώρηση για το ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια, ξεκούραση, δείπνο ατομικά. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα 

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για ξενάγηση με ξεναγό στην πόλη όπου ξεχωρίζουν το Κανόνι ένα θαυμάσιο τοπίο με την Μονή των Βλαχερνών και το Ποντικονήσι.  Στη συνέχεια θα πάμε στο Αχίλλειο, η μεγάλη έπαυλη της αυτοκράτειρας Ελισάβετ της Αυστρίας, όπου και ξενάγηση. Επιστροφή στην παλιά πόλη με τα γραφικά «καντούνια» της για να επισκεφτούμε την εκκλησία του πολιούχου της Αγίου Σπυρίδωνα. Το μεσημέρι επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και ξεκούραση. Το απόγευμα θα πάμε βόλτα στην πόλη της Κέρκυρας για να περπατήσουμε στα στενά καντούνια της και να απολαύστε τον καφέ σας ή και τα ψώνια σας. Δείπνο ατομικά και διανυκτέρευση.

3η Μέρα

Πρόγευμα και ελεύθεροι στην πόλη της Κέρκυρας όπου ξεχωρίζουν η Σπιανάδα με τα καφενεία της, το παλιό φρούριο, η παλιά πόλη, η εκκλησία του Άγιου Σπυρίδωνα, το νέο φρούριο, το αρχαιολογικό μουσείο, το μουσείο του Σολωμού και το ιστορικό μουσείο. Στις 12:00 αναχώρηση για τα Γουβιά όπου οι Βενετοί άραζαν ή επισκεύαζαν τα πλοία τους και την Παλαιοκαστρίτσα, όπου σύμφωνα με την Οδύσσεια βρισκόταν η Σχερία, η χώρα των Φαιάκων και όπου ξεχωρίζει η Μονή της Παλαιοκαστρίτσας με τη θαυμάσια θέα. Γεύμα ατομικά εδώ. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας , με στάση στο εργοστάσιο κουμ-κουάτ. Ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετική έξοδος για διασκέδαση σε παραδοσιακή Κερκυραϊκή ταβέρνα με ποτό. Διανυκτέρευση.

4η Μέρα 

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας νωρίς το πρωί και αναχώρηση για το Φ/Β Επιβίβαση  και απόπλους για Ηγουμενίτσα. Από κει συνεχίζουμε για Γιάννενα & Μέτσοβο όπου και στάση για φαγητό το μεσημέρι. Στη συνέχεια αναχώρηση για επιστροφή με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό & καφέ ατομικά όπου και ενδιαφέρον. Άφιξη στην πόλη μας αργά το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ


ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 189€

Περιλαμβάνονται:

*Μεταφορά με πούλμαν Υπερυψωμένα. *Εισιτήρια Φ/Β Ηγουμενίτσα- Κέρκυρα- Ηγουμενίτσα για πούλμαν και επιβάτες. *Τρείς (3)διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο 5***** CORFU DIVANI PALACE με πρόγευμα σε μπουφέ. *Περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως το πρόγραμμα. * Μία μέρα Επίσημο ξεναγό. *ΦΠΑ εντός.

Δεν περιλαμβάνονται:

* Εισόδους σε μουσεία κλπ. *Ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.

 

ΑΝΑΧ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Δημαρχία), ΞΑΝΘΗ(ΑγροτικήΤρ.), ΚΑΒΑΛΑ (Σημαίες), ΔΡΑΜΑ (Ξενία).

 

ΚΙΚΩΝ TOURS Βενιζέλου 68 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Τηλέφωνα: 25510-25455,25338,88270  www.kikon.gr kikon@otenet.gr« Πίσω   Επάνω

ΚΙΚΩΝ TOURS - ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 68 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ | Τηλ: 25510-25455, 25338, 88270, Fax: 25510-34755