ΑΦΙΣΕΣ - ΕΝΤΥΠΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ |
Εκτύπωση Σελίδας Αποστολή σελίδας Προσθήκη στα αγαπημένα Χάρτης Ιστοχώρου
Κίκων tours... Το καλό ταξίδι είναι δική μας υπόθεση...
Αρχική » Ταξίδια » Εκδρομές στην Ελλάδα » Αγίου Πνεύματος επανάληψη στο γύρο της Κασσάνδρας! 3μ
Αγίου Πνεύματος επανάληψη στο γύρο της Κασσάνδρας! 3μ - 3 Ημέρες
Αγίου Πνεύματος επανάληψη στο γύρο της Κασσάνδρας! 3μ
Τιμή: 150 € 150 €
Μεταφορά: Οδικώς
Διατροφή: Ημιδιατροφή
Αναχωρήσεις: 3/6
Κατεβάστε το αρχείο  (317.0 KB)   

Εκτυπώστε το
Αποστολή σελίδας Αποστολή σελίδας

Περιγραφή

Αγίου Πνεύματος καλύτερα …πάμε Ελλάδα;

Εκδρομή  στην καταπράσινη Χερσόνησο της Κασσάνδρας στη ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

 (Στάγειρα, Πολύγυρος, Καλιθέα, γύρος Κασσάνδρας  σπήλαιο Πετραλώνων & Αγ.Παϊσιος)

Πλήρης περιήγηση της Χερσονήσου με όλα σχεδόν τα αξιοθέατα με αρχαιολογικά, Βυζαντινά & ιστορικά ενδιαφέροντα. Ένα ταξίδι χρωμάτων, αρωμάτων & γεύσεων  στη μυρωμένη Άνοιξη της Χαλκιδικής

3 – 5 Ιουνίου  2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η Μέρα ΣΑΒΒΑΤΟ 03.06.2017:

 Αναχώρηση από τη στοά Επιμελητηρίου (καφέ Θεόφιλος) στις 07:00. Διέλευση μέσω Εγνατίας οδού από Κομοτηνή, Ξάνθη & Καβάλα. Στάση για καφέ στον παλιό Σταυρό Χαλκιδικής. Στη συνέχεια επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο στα αρχαία Στάγειρα, όπου και ο τάφος μνημείο του Αριστοτέλη. Συνεχίζουμε από εκεί για το πασίγνωστο χωριό του Χολομώντα, τον Άγιο Πρόδρομο που φημίζετε για το καλό φαγητό το οποίο το καθιστά πόλο έλξης για του τουρίστες. Γεύμα ατομικά εδώ. Συνέχεια, δια μέσω της πρωτεύουσας του νομού Πολύγυρο, άφιξη στον προορισμό μας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και απόλαυση των ανέσεων . Δείπνο σε μπουφέ το βράδυ. Έξοδος για βόλτα στην Καλλιθέα. Επιστροφή. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα. ΚΥΡΙΑΚΗ 04.06.2017

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και στη συνέχεια ξεκινά στις 09:00 μια ενδιαφέρουσα περιήγηση κάνοντας το γύρο της Χερσονήσου της Κασσάνδρας. Διέλευση από την πρωτεύουσα Κασσάνδρεια, όπου  θα δούμε την εκκλησία Γεννήσεως της Θεοτόκου(1850) και τον Πλάτανο των 2500 ετών. Διέλευση από Σίβηρη, σκάλα Φούρκας, Ποσείδι, Καλάνδρα, Μένδη, Νέα Σκιώνη όπου και προσκύνημα στο ξωκλήσι Παναγίας Φανερωμένης. Ακολούθως συνεχίζουμε για να δούμε τα ιαματικά λουτρά στην σκάλα Αγίας Παρασκευής. Διέλευση από Πευκοχώρι, Χανιώτη, Πολύχρονο, Κρυοπηγή.  Επίσης θα αφιερώσουμε χρόνο για επίσκεψη στον πύργο και στα αγίασμα του Αποστόλου Παύλου. Από εκεί στον πανέμορφο ισθμό της αρχαίας & νέας Ποτίδαιας. Θα καταλήξουμε για το μεσημέρι, στην Άφυτο για να δούμε τον παραδοσιακό οικισμό. όπου θα έχουμε χρόνο για φαγητό ατομικά στις ταβέρνες της. Επιστροφή μετά το φαγητό στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση και απόλαυση των ανέσεων. Το βράδυ δείπνο σε μπουφέ στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ προαιρετική έξοδος για διασκέδαση, με μουσική και χορό.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα ΔΕΥΤΕΡΑ 05.06.2017

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση στις 09:30 για το σπήλαιο Πετραλώνων & το μουσείο για επίσκεψη. Εδώ ο Δόκτωρ Άρης Πουλιανός με τις έρευνές του ανακάλυψε ίσως τον παλιότερο κάτοικο της Ευρώπης το περίφημο Αρχάνθρωπο! Ακολούθως θα πάμε για προσκύνημα στον τάφο του Αγίου Παϊσίου. Γεύμα ατομικά στο COSMOS. Επιστροφή  μέσω Εγνατίας και με τις απαραίτητες στάσεις, φθάνουμε στην πόλη μας. Καλή ξεκούραση.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ:

Σε δίκλινο/τρίκλινο: 150€, Διαφορά μονόκλινου: 50€

Περιλαμβάνονται:

Την μεταφορά με υπερυψωμένο πούλμαν. *Δύο διανυκτερεύσεις στο επιλεγμένο μας ξενοδοχείο με 2 πρωινά  τύπου αμερικάνικου μπουφέ.* 2 δείπνα επίσης σε μπουφέ. * Συνοδός. *Τις περιηγήσεις που αναφέρονται.* Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης. * ΦΠΑ.

Δεν περιλαμβάνονται:

Εισόδους μουσείων - Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

 

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣ PALLINI BEACH 4* www.pallini-beach.gr

 

ΑΝΑΧ/ΣΕΙΣ: Κομοτηνή 07:45(Δημαρχία) Ξάνθη 08:30(Αγροτική) Καβάλα 09:25(Σημαίες)

 

ΚΙΚΩΝ TOURS Βενιζέλου 68 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Τηλέφωνα: 25510-25455,25338,88270 www.kikon.gr - info@kikontours.gr« Πίσω   Επάνω

ΚΙΚΩΝ TOURS - ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 68 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ | Τηλ: 25510-25455, 25338, 88270, Fax: 25510-34755