ΑΦΙΣΕΣ - ΕΝΤΥΠΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ |
Εκτύπωση Σελίδας Αποστολή σελίδας Προσθήκη στα αγαπημένα Χάρτης Ιστοχώρου
Κίκων tours... Το καλό ταξίδι είναι δική μας υπόθεση...
Αρχική » Ταξίδια » Εκδρομές στην Ελλάδα » Πάσχα παραδοσιακό στην ΚΕΡΚΥΡΑ
Πάσχα παραδοσιακό στην ΚΕΡΚΥΡΑ - 4 Ημέρες
Πάσχα παραδοσιακό στην ΚΕΡΚΥΡΑ
Τιμή: From 205 € 205 €
Μεταφορά: Oδικώς - Ακτοπλοϊκώς
Διατροφή: Ημιδιατροφή
Αναχωρήσεις: 14/4
Κατεβάστε το αρχείο  (196.5 KB)   

Εκτυπώστε το
Αποστολή σελίδας Αποστολή σελίδας

Περιγραφή

Πάσχα στο νησί των Φαιάκων  ΚΕΡΚΥΡΑ

              14 – 17 Απριλίου 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΜΕΡΑ Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.04.2017: ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ-ΚΕΡΚΥΡΑ.

Αναχώρηση από τη στοά Επιμελητηρίου(καφέ Θεόφιλος) ώρα 05:00 για Ηγουμενίτσα δια μέσου Καβάλας, Θεσσαλονίκης, Γρεβενών, Μετσόβου, Ιωαννίνων(στάσεις για καφέ & φαγητό ατομικά αναλόγως) Άφιξη και επιβίβαση στο πλοίο, απόπλους για την Λευκίμη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση. Νηστίσιμο Δείπνο.  Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τον Επιτάφιο στη Μητρόπολη της Κέρκυρας και την πορεία του με τη συνοδεία αρκετών φιλαρμονικών της πόλης. Επιστροφή. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ 15.04.2017: ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρωινό και παρακολούθηση της «Πρώτης Ανάστασης » στη Πλατεία Σπιανάδα. Θα δούμε την Λιτανεία του Αγ. Σπυρίδωνα και θα παρακολουθήσουμε το γνωστό έθιμο του νησιού με την ρίψη των μπότηδων από τα μπαλκόνια . Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ στα γραφικά καντούνια της πόλης . Στη συνέχεια αναχώρηση για την Παλαιοκαστρίτσα, την πιο φημισμένη για την ομορφιά της περιοχή, όπου θα δούμε το μοναστήρι της Παναγίας (13ου αιώνα) χτισμένο σε έναν απότομο βράχο. Στην επιστροφή μας θα περάσουμε από τις παραθαλάσσιες περιοχές Δασιά, Ύψος .Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολούθηση τη λειτουργία της Ανάστασης στην εκκλησία του χωριού και με τις αναμμένες λαμπάδες θα πάμε στο ξενοδοχείο μας όπου μας περιμένει το πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο με την μαγειρίτσα. Διαν/ση.    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

3η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ 16.04.2017: ΚΕΡΚΥΡΑ ( ΞΕΝΑΓΗΣΗ ) – ΑΧΙΛΛΕΙΟ. 
Πρωινό και αναχώρηση για το Κανόνι, ωραία τοποθεσία κοντά στη πόλη με μαγευτική θέα στα δύο γραφικά νησάκια τη Μονή των Βλαχερνών, νησάκι που μια στενή λωρίδα γης το συνδέει με τη στεριά και το Ποντικονήσι. Επίσκεψη και περίπατος στους κήπους του ανακτόρου Μον Ρεπό. Στη συνέχεια επίσκεψη στο Αχίλλειο, το μεγαλόπρεπο ανάκτορο της αυτοκράτειρας της Αυστρίας Ελισάβετ, αφιερωμένο στον αγαπημένο της ήρωα Αχιλλέα. Περιήγηση στο παλάτι και στους κήπους με την θαυμάσια θέα και ελεύθερος χρόνος στην πόλη. Το μεσημέρι στο ξενοδοχείο μας περιμένει το Πασχαλινό γεύμα. Ελεύθερος χρόνος. Το απόγευμα ακολουθεί μια ακόμη βόλτα στην μεγαλύτερη πλατεία της Ευρώπης(Σπιανάδα) όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε περπατώντας τα περίφημα καντούνια της Κέρκυρας και την όμορφη παραλία της. Επιστροφή & διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 17.04.2017: ΚΕΡΚΥΡΑ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
Πρόγευμα και επιβίβαση στο F/B για Ηγουμενίτσα και από εκεί για Ιωάννινα, Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη δια μέσου Μετσόβου ( στάση για γεύμα ), Γρεβενών  ( στάση για καφέ ). Άφιξη στην πόλη μας το βράδυ με τις καλύτερες εντυπώσεις.                                                                                                             ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

                                                                                                                        

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ: 205€ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,

90€ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ, 105€ 1ο ΠΑΙΔΙ ΩΣ 12 & 145€ 2ο ΠΑΙΔΙ (στο δωμάτιο των γονέων)

Οι τιμές από Ορεστιάδα, Διδυμότειχο & Σουφλί έχουν επιβάρυνση 15€ κατά άτομο

Περιλαμβάνονται:

Μεταφορές με υπερυψωμένο  πούλμαν. Εισιτήρια του πλοίου Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα - Ηγουμενίτσα. Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ALBATROS 3*. Ημιδιατροφή (πρωινά σε μπουφέ και ένα γεύμα την ημέρα εκ των οποίων το νηστίσιμο δείπνο Μ.Παρασκευής, το Αναστάσιμο Δείπνο με την μαγειρίτσα και το Πασχαλινό Γεύμα με παραδοσιακά συγκροτήματα). Περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα. Αρχηγό – συνοδό του γραφείου. Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων, νυχτερινών κέντρων.

**Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προγράμματος χωρίς παραλήψεις.**

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: Ορεστιάδα 03:30, Διδυμότειχο 03:45, Σουφλί:04:00,Κομοτηνή 05:45  Ξάνθη 06:35 Καβάλα 07:30


ΚΙΚΩΝ TOURS Βενιζέλου 68 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Τηλέφωνα: 25510-25455,25338,88270 www.kikon.gr - info@kikontours.gr« Πίσω   Επάνω

ΚΙΚΩΝ TOURS - ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 68 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ | Τηλ: 25510-25455, 25338, 88270, Fax: 25510-34755